Rrënjët Tona

CFARË OFROJMË PËR JU

Themeluar në vitin 2007,me një eksperiencë  disa vjecare në tregun shqiptar duke ofruar besueshmëri,korrektësi  dhe profesionalizëm.

KORREKTËSIA MBI TË GJITHA

Më shumë për ne

Objektivi  jonë është  të bëjmë “Drejtësi”, që do  të  thotë punojmë për mbrojtjen e të  drejtave dhe interesave të klientëve.

Aty ku përfaqësimi ligjor  konceptohet  si  një mjet  për të ndërtuar drejtësinë si  një e mirë e përbashkët.

Misioni Jonë

Përmes përkushtimit dhe punës së palodhur, ja kemi  dalë tiu sherbejme me nder dhe me integritet.

Suksesi  ynë është  se kemi  qënë në çdo  kohë të përzgjedhur prej jush, ndaj ju  falenderojmë që zëmë vendin e parë në zgjedhjen tuaj.

eja bisedojmë

Av. Julian Kola

Me një eksperiencë disa vjeçare në fushën e avokatisë, Av. Julian Kola mundohet t’iu vijë në ndihmë cdo klient që ai pëfaqëson me devotshëmri, përkushtim dhe profesionalizëm. Gjatë karrierës së tij ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në përfaqësimin dhe mbrojtjen e interesave të shoqërisë civile. Vlen të përmendim pjesëmarrjen e tij si një ndër hartuesit e ligjit “Për dhunën në familje”.

Rezervo një takim